Betegség és ünneplés

 2012.06.23. 18:19

Általában az angol szegényesebb a magyarnál, de a honvágy nevű jelenség leírására találóbb a homesick. Mert nem akarsz te vágyakozni, meg merengeni. Egyszerűen csak bekúszik a bőröd alá ez a furi érzés, és paff megfertőz és máris a honvágy mocsarában dagonyázol. Olyan, mint egy ragadós influenza. Először észre sem veszed, sőt, nem akarsz vele törődni, aztán egyszer csak leterít és azon veszed magad észre, hogy önkéntes szobafogságodban azon filozofálsz, mit csinálnál, ha éppen azokkal lennél, akik 15 órányi buszozásra vannak tőled. 

Szerencsére a betegség tünetei csak akkor tudnak kiteljesedni, amikor az embernek nincsen dolga -az elmúlt hét meg nem az a hét volt. (Igyekszem majd leírni az elmúlt pár napot, vicces volt nagyon).

Most megyek, mert költözködöm. megint.

Durva, hogy 1 hónapja és 1 órája indultam el. Koccintás a hónapfordulóra! Telik az idő.

Huh, de bölcs vagyok. Bár ezt már akkor tudtam, amikor megjósoltam, hogy  a görögök veszíteni fognak a németek ellen, és voila, úgy lett. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://halera.blog.hu/api/trackback/id/tr904606786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SKM 2012.06.29. 15:24:58

Imádom olvasni, amit írsz. Szeretünk és gondolunk rád.

Sok-sok puszi!

Marcsi és a Kovácsok
süti beállítások módosítása