Tetszik/ nem tetszik

 2012.06.09. 11:46

Ígértem már régen képeket, és hogy lássátok, kivel van dolgotok:
hotel.JPG

 

A hotel Athénban, ahol a konferenciánk volt. Nektek is tetszik, ugye?! Bár nem látszik a képen, de a hotel a város fölött van, és a képen üvegháznak tűnő valami az étterem. Vacsorakor elég pöpecül nézett ki az alattunk fénylő Athén. Meg az sem látszik, hogy ott, ahonnan fényképezve van ez a kép, egy nagy zöldterület van, ahova mindig kiültünk hűsölni szünetekben. Jaj igen, mert itt a kávészünetek azok jelentős agenda pontok voltak. mindig volt frappé, oreaó, smarties, jégkrém, stb..én mondtam, hogy elég kényelmes népek.

Na és hogy lássátok, hogy nem csak halera az élet, egy kép, ahol éppen okosodunk.okos.JPG

Amúgy ez a Hug-hug-Hungary póló valami zseniális. A második napon ezt vettem fel, és a végére mindenki tudta, hogy ki vagyok, és honnan jövök. Mindenki jött oda hozzám, hogy á, milyen menő, honnan van, nagyölelés, de cool vagyok, stb... ez is tetszett :D 

Na nehéz összeszedni képeket, meg mindig itthon is felejtem a kamerám, ez annyira nem tetszik,de majd igyekszem.

De térjünk vissza Thessalonikibe, az egyetemre, az irodába. Ahol, ha 8 órát töltesz bent naponta, akkor két lehetőség közül választhatsz: szomjazol-vagy használod a török wc-ket. Egyik sem egy kellemes élmény. És határozottan nem tetszik, hogy utóbbi kezd a napi rutinom részévé válni. nagyon nem tetszik.

Az viszont menő volt, hogy tegnap este itt:

tartottuk a vezetői meetingünket. És úgy képzeljétek el, hogy ahol ez a beton véget ér, ott zöld fű kezdődik, ahol van egy pagoda, valami virággal befuttatva, és benne ókori oszlopmaradványok vannak szanaszét szórva. Mi azokon ülve beszélgetttünk, miközben lassan lement a nap. És miközben a szúnyogok halálra martak. 

Utána pedig végigsétáltunk a parton. És éppen könyvvásár volt. Elég hagulatos volt - jobbról a tenger, balról mindenféle könyvek, meg emberek, utcazenészek, fánkárusok.

Ma azt tervezzük Adával, hogy felmegyünk a várba. Bár kicsit megnehezíti a dolgunkat, hogy még mindig nem tudok telefonálni - már van telefonom, van sim kártyám, csak még nincs aktiválva. És ha minden jól megy, este elmegyünk bulizni. muhaha. bár megint, ez kölönös szervezést igényel, hiszen nincs kulcsom ahhoz a lakáshoz, ahol élek, és Amalia nem jön velünk.... mindegy, megoldjuk. 

A lakás ügyben most a következőnél tartunk: most van függőben 3 hely. Ha ezek nemet mondanak, akkor szeptemberig kivesznek nekünk 3 szobát. Tehát így-vagy úgy, de június 19-én költözködünk. Ami nem olyan elviselhetetlen, tekintve, hogy következő péntektől-hétfőig Chalkidikin leszünk, hogy elkészítsük a világ meghódításához szükséges furmányos terveinket.

És hogy végre, végre fürödhessünk a tengerben. tetszeni fog, valahogy érzem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://halera.blog.hu/api/trackback/id/tr684574948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása