Első

 2012.07.04. 12:05

6 kilónyi tökéletesség.

Az idei első görögdinnyém. Sőt ez az első az egész életemben, amit egyedül vásároltam. Ami érdekes érzés. Valahogy hiányzott a folyamatból a férfiak komoly arccal kopogtatják végig a bolt összes dinnyéjét művelet. Ezzel szemben az én szelekciós folyamatom a következő volt: bemenni, legkisebbre rámutatni, ledöbbenni, hogy még ez is 6 kiló. Aztán otthon rájönni, hogy ez is, mint általában minden görög étel, mennyei és 3 nap után sajnálni, hogy csak ennyi volt.

DSCF5310.JPG

Ui.:A zöldségesnél, ahol már kétszer vásároltam, minden reggel, amikor elhaladok előtte jó reggelt, mosolygás,stb. Lassan kezdek félni, hogy lassan majd már én is azok közé a törzsvendégek közé fogok tartozni, akik zöldség/gyümölcs vásárlás ürügyén órákat üldögélnek el a tulajjal a bolt előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://halera.blog.hu/api/trackback/id/tr414627541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása